نان روغنی یک شیرینی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در اکثر شهر ها با روش متفاوتی طبخ می شود. نان روغنی اصالتی مربوط به کرمانشاه دارد. نان روغنی میان وعده ای بسیار مقوی و سالم برای کودکان به حساب می آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سفید | 1 کیلو |
شکر | 1 لیوان |
شیر | 1 لیتر |
روغن جامد | 1 قاشق غذا خوری |
زرد چوبه | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و کمی زردچوبه و شکر به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
در این مرحله شیر و روغن جامد را هم افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
حالا آرد را به تدریج به مواد می افزاییم و آنقدر ورز می دهیم تا خمیر در گوشه ای از ظرف خوب جمع شود.
خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار داده و به مدت 24 ساعت در مکانی خنک استراحت می دهیم.
حالا از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم و روی میز کار آرد پاشی شده به کمک وردنه خمیر را نازک باز می کنیم.
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و خوب که داغ شد نان روغنی ها را دانه به دانه دو سمت خمیر را داخل روغن خوب سرخ می کنیم و در ظرف سرو چیده و نوش جان.
منبع: سایت سلام دنیا
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی درسته خوشمزه و مجلسی خانگی بدون فر
طرز تهیه نان روغنی خوشمزه کرمانشاهی بدون خمیر مایه در ماهیتابه
خمیر ,مرحله ,نان ,روغنی , ,روغن ,نان روغنی ,می کنیم ,خانگی خوشمزه ,کرمانشاهی بدون ,روغنی خانگی ,روغنی خانگی خوشمزه ,خانگی خوشمزه مرحله
درباره این سایت